LC BUGA VAS ZOVE U ĐAKOVO

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 5 rujna, 2011 - 13:52
IVA ANGEBRANDT NA SJEDNICI KABINETA POZIVA NAS SVE U ĐAKOVO

Dragi lions prijatelji i dragi leići,

čast i zadovoljstvo nam je pozvati vas na proslavu 10 godina uspješnog djelovanja
LC Buga Đakovo. Naša svečanost, zahvaljujući ovogodišnjem guverneru Jusufu Šehanoviću, održati će se uz prvi sastanak proširenog kabineta u Đakovu, 08.10. ove godine, te će nam biti posebno drago da se našem pozivu u velikom broju odazovete.
Prije pet godina, za vrijeme proslave našega petogodišnjeg djelovanja, pokrenule smo zajedno sa Sestrama Sv Križa akciju za izgradnju Centra za dnevni boravak starijih osoba i zahvaljujući dakako tada i dijelu hrvatskih lionsa, donirale smo ne mala inicijalna sredstva za navedeni centar. Radosne smo što se taj projekt, započet našom inicijativom prije pet godina, ovih dana uspješno realizirao te ćemo svim našim dragim gostima pokazati Centar i prostore koje naši sugrađani treće i četvrte životne dobi koriste.
Također smo za našu proslavu radosne što smo donijele odluku da trajno, do kraja studija, stipendiramo nadarenom mladog umjetnika iz skromne đakovačke obitelji koji se ove godine uspješno upisao na zahtjevan studij orkestralnog dirigiranja Muzičke akademije u Zagrebu. Humanitarni prihod od naše proslave 10 godina namijenjen je upravo njemu i fondu za njegovo stipendiranje.  

Uz službeni i svečani dio mi smo se, kao i uvijek,  jako potrudile i priredile vam bogat program događanja u Đakovu uz jedan lijepi izlet u naš Grad Heroj – Vukovar  te vožnju brodom do Iloka gdje je Dunav najljepši.
U prilogu ove naše pozivnice nalazi se i kompletan program događanja, kao i mogućnosti smještaja u Đakovu. Smještajni kapaciteti u našemu gradu su relativno ograničeni pa vas lijepo molimo da osobno na vrijeme obavite rezervaciju smještaja.

Za nas i naše drage goste brod „Danubius“, koji će nas voziti od Vukovara do Iloka, rezerviran je do 20.09. i ima ograničeni broj mjesta (50), a povoljna cijena cijeloga izleta koju smo postigle vazana je za minimalni broj od 45 osoba. Stoga vas dragi lionsi molimo da nam se najkasnije do 20.09. jave svi oni koji se žele priključiti izletu i vožnji  Dunavom da ponuđeni aranžman možemo i zaključiti i zakupiti brod.

Očekujući vas u velikom broju sve vas toplo lajonistički pozdravljaju članice LC Buga Đakovo.

        Predsjednica LC Buga Đakovo
         Iva Angebrandt

  • Đakovačka katedrala
  • Katedrala iznutra
  • Ovako je bilo prije pet godina
  • Tamo se i konji vole
  • Učiti ćemo i jahati
  • Đakovo je grad za opuštanje
  • Đakovački vinski podrum
  • Sudionici kampa mladih 2010 g. u posjetu podrumu