IZLOŽBA FOTO NATJEČAJA

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 24 veljače, 2010 - 23:53

Već četvtu godinu za redom Lions Distrikt 126 Hrvatska organizira izbor najljepše fotografije i na taj način sudjeluje na svjetskoj izložbi Lions-fotografija prilikom međunarodne konvencije. To je izložba koju vide svi sudionici međunarodne konvencije i vrlo je lijepo da se vidi i čuje za naš distrikt. Prije dvije godine smo polučili sjajan rezultat plasiravši se među dvanaest fotografija koje su osvanule na Lions kalendaru koji središnjica tiska i prodaje po cijelom svijetu.

            Da bi naši članovi imali što bolji uvid u kvalitetu autora, a i da se pokrene jedna nova  distriktualna akcija, Povjerenstvo za foto natječaj od ove godine organizira

 

IZLOŽBU FOTOGRAFIJA DISTRIKTA 126 HRVATSKA

 

            Ista će biti organizirana u foajeu đakovačkog Doma kulture u suradnji s lokalnim foto-kino klubom. Na ovaj način smo uspjeli dobiti kompletnu opremu potrebnu za profesionalno izlaganje fotografija uz pomoć ljudi koji su u postavljanju izložaba pravi profesionalci.

            Svečano otvorenje je dogovoreno za subotu 13. ožujka u 11.00 sati. Kompletan plan događanja bit će objavljen na webu i poslan svim klubovima uz pozivnicu na ovu distriktulnu akciju. U očekivanju velikog odaziva i proglašenja ovogodišnjih laureata postavljamo prošlogodišnju fotografiju autora Vedrana Metelka kao pozivnicu.