Izletima u Split , Dubrovnik , Supetar i Cavtat te Bačinskim jezerima i posjetom udruzi „Radost“ u Pločama večeras završava Lions kamp mladih

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 18 srpnja, 2014 - 22:09

U ponedjeljak su kamperi posjetili Split u kojem smo organizirali traženje blaga, donosno mladi su morali otkrivati u grupama različite zanimljivosti (Grgur Ninski, Peristil sa sv. Dujem i katakombama, riva i maketa Splita, pjaca, Marmontova, Prokurative, zapadna obala sa svim olimpijskim Splitskim sportašima i još puno toga). Sve grupe su uspješno odradile zadatke.

Popodne su se svi veselili shoppingu. Dane smo nastavili sa prezentacijama zemalja, pripremama za završno večer i posjetama udruzi „Radost“ u Pločama koja se brine o osobama s mentalnim poteškoćama. Družili smo se sa korisnicima kroz radionice. Svoje dojmove o boravku u Hrvatskoj sa slušateljima Radija Ploče podjelili su Antonio iz Meksika, Amanda iz Švedske i Keivan iz Italije.

Nastavili smo na Bačinska jezera sa kupanjem, vožnjom čamcima i uživanjem u prirodnim ljepotama. Izlete ovaj tjedan smo zaokružili posjetom Dubrovniku gdje su nas kroz grad proveli Lionsi Dubrovnika, primio nas je gradonačelnik Vlahučić i sam Lions. Nastavili smo vožnjom brodom do otoka Supetra gdje smo ručali i uživali u suncu i moru. Na povratku smo se prošetali i Cavtatom. Danas su pripreme za završno večer i zatvaranje kampa i sutra svi lagano napuštaju Hrvatsku tokom dana.