Internacionalna veselica u organizaciji NCLC Varaždin Millennium

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 11 srpnja, 2015 - 18:52

NCLC Varaždin Millennium bio je 27. lipnja 2015. domaćin LC Klosterneuburg Babenberg iz Austrije i LC Trebnje iz Slovenije. LC Klosterneuburg Babenberg osnovan je 1976. godine. Svake godine organiziraju za članove i supružnike izlet-posjet kod nekog od lions kluba u drugoj državi. Za dolazak u Varaždin prijavilo ih se ukupno 33. Goste su  prije početka večere ispred NCLC Varaždin Millennium pozdravile predsjednica Regije Sjever Mirjana Čusek-Slunjski, predsjednica Zone III Regije Sjever, Karmen Meić a cjelokupni protokol na njemačkom je jeziku vodio član kluba NCLC Varaždin Millennium, Hrvoje Matic. Braća iz Austrije došli su u Varaždin 27.6.2015. oko podneva. Smjestili su se u hotel i nakon ručka u pratnji vodiča na njemačkom jeziku razgledali grad Varaždina s kojim su iskreno oduševljeni. Uz vodiča u razgledu grada Varaždina bio je i predstavnik NCLC Varaždin Millennium-a, Hrvoje Matic. Nakon razgleda organizirano je druženje uz živu glazbu na OPG Martinčević u okolici Varaždina. Plesalo se je i pjevalo na njemačkom, engleskom, slovenskom, hrvatskom… Braća iz Austrije i Slovenije izrazili su želju da se ovakva druženja ponove, a bilo je prilike i razmijeniti iskustva o organizaciji humanitarnih projekata.  Gosti su u ime guvernera pozvani  da nam se pridruže u Zadru na sportskim igrama u rujnu te na Lions regatu slijedeće godine. U prijateljskom i iznimno veselom tonu rastali smo se uz pjesmu na njemačkom jeziku „Wir sind eine grosse familien“ („Mi smo jedna velika obitelj“) https://youtu.be/O4oU5rivCdM. Pjesmu je bend „Kriglbojsi“ uvježbao posebno za njih!

Prije odlaska u hotel organizirano je zajedničko fotografiranje. Gosti iz Austrije spontano su prilikom fotografiranja otpjevali pjesmu iz Grofice Marice: Komm mit nach Varasdin („Dođi u Varaždin“) https://youtu.be/PqIBWYWjnf4.

Radosni smo i oplemenjeni novim prijateljstvima i idejama za daljnji humanitarni rad. Nadamo se da će se druženje s našom braćom iz Austrije i Slovenije uspješno nastaviti na dobrobit potrebitih.

 

Članovi NCLC Varaždin Millennium