GUVERNER NA SJEDNICI REGIJE ISTOK I U POSJETU GRADU BELIŠĆU

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 19 rujna, 2011 - 08:10
DG Jusuf Šehanović i RC Ivan Štefanić na sastanku regije

U Belišću  je održana je 1. sjednica Regije Istok. Predloženi plan regionalnih aktivnosti dobio je punu potporu prisutnih predstavnika LC Regije. Akcija sadnje 500 sadnica stabala začetak je novog arboretuma u Gradu Osijeku, a akcija “Budi uzor” u dogovoru s Regijom Sjever održat će se u Zagrebu. Kratkom edukacijom dane su upute što bi svaki klub trebao učiniti na početku Lions godine.
Guverner Jusuf Šehanović, predsjednik Regije Istok Ivan Štefanić i tajnik LC Valpovo-Belišće posjetili su gradsku upravu Belišće, gdje ih je primio gradonačelnik Belišća Zvonko Borić. Upoznavši gradonačelnika sa aktivnostima u ovoj Lions godini, dobivena je potpora za rad LC Valpovo-Belišće i organizaciju Krosa prijateljstva.
LC Valpovo-Belišće bio je organizator je Krosa prijateljstva koji je održan u subotu 17. rujna 2011. godine. Više od 300 učenika srednje škole Valpovo i osnovnih škola Valpova, Belišća i Ladimirevaca pretrčalo je 3 kilometara ceste koja spaja centar dva grada. Najboljim natjecateljima u 5 kategorija medalje i poklone uručio je guverner Distrikta 126 Jusuf Šehanović. Sredstva prikupljena ovom humanitarnom akcijom namijenjena su uređenju gradskog bazena koji već dvije godine ne radi i čeka na obnovu. Akciju je popratio veći broj građana koji su srdačno pozdravili mlade natjecatelje i članove LC Valpovo-Belišće
Vidimo se na sjednici Kabineta u Đakovu!
 

  • Na satanku regije istok
  • U posjetu kod gradonačelnika Belišća
  • Preko 300 učesnika na krosu prijateljstva