Guverner Alek Konić u posjetu LC Korzo

Slika korisnika Ljiljana Škugor
Ljiljana Škugor 23 prosinca, 2022 - 13:15

- Drago mi je da sam ovdje i da vidim u kolikom se broju okupljate jer i naš je smisao da nam bude lijepo, da postoji dobra sinergija i interakcija kako bi kvalitetni ljudi razmjenjivali ideje i akcije, a pritom se družili, budući da je i to osnova našeg djelovanja, rekao je Alek Konić, guverner Distrikta 126  Hrvatska na sastanku Lions kluba Korzo u  Rijeci. U našem djelovanju bitno je da imamo ideje, a imamo ih, no, njih treba realizirati,  što znači imati i kadrove koji će to učiniti, nastavio je Konić, te je posebno apostrofirao ovu godinu koja je bila jedna od najboljih u Lionsu. Odnosi se to na našu organizaciju Lions Europa Forum što je održan u Zagrebu. To je bilo fantastično, a mi smo proslavili sebe i Distrikt, zaključio je Konić. 

U nastavku sastanka guverner je Ljiljani Domijan Pirjak, za uspješan rad, uručio značku Lionsa za prošlu godinu 2021./22. kada je bila predsjednica Zone I Regije Zapad. Također, za uspješan rad i kao klub izvrsnosti u prošloj godini,  LK Korzo nagrađen je s priznanjem Club Excellence Awards, kojeg je primila Jadrana Pende, predsjednica kluba u mandatu 2021./22. godine.

Guverner Alek Konić na kraju je rekao da su priznanja  jedan od pokazatelja da se u LK Korzo dobro radi i da ide u dobrom smjeru. Prisutne članice pozdravio je i predsjedavajući regije Zapad Radovan Mihelić koji je rekao da je počašćen dolaskom u naš klub, posebno u klub koji je dobio još jedan Awards.

U nastavku sjednice članice kluba raspravljale su o prijedlogu akcija za iduće razdoblje, a odnosi se to na vrijeme do travnja iduće godine. Između ostalog, navedeni su neki zadaci, odnosno, akcije koje se moraju realizirati. Odnosi se to, prije svega, na našu gala večeru, u povodu obilježavanja 15 godišnjice postojanja kluba, a održat će se 25. veljače iduće godine. Spomenute su još neke akcije, podijeljene po mjesecima i konkretnim zadacima za svaku članicu ponaosob