EDUKACIJU RUKOVODSTVA LC U ĐAKOVU

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 3 listopada, 2011 - 08:58
SA EDUKACIJE U OSIJEKU

Približava se naš susret u Đakovu , nadam se da ste do sada dobili dovoljno informacija o događanjima u Đakovu za koja su se mnogi klubovi i pojedinci i prijavili. Ukoliko niste stigli imate još uvijek vremena.
U datoteci ove vijesti nalazi vam se PRIJAVA ZA EDUKACIJU koja će se održati u suradnji s Lions Leadership Institutom, održati u subotu, 8. listopada 2011. godine u Đakovu, Samostan sestara Sv. Križa Đakovo, Dvorana „Florentini“, Frankopanska 1 s početkom u 8,30 sati.
Obzirom da veliki broj novoizabranih Predsjednika,dopredsjednika,tajnika nije prošao edukaciju molimo vas da se na istu odazovete jer će vam ona pomoći u daljnjem radu vašeg kluba. Naročito se pozivaju Predsjednici klubova iz Regije istok da  organiziraju dolazak svojih dužnosnika na edukaciju . Nadamo se uspjehu edukacije,vidimo se u Đakovu.u PRILOGU JE PRIJAVNICA.

ŠTO JE GLT?

Novi GLT pruža koncentriran fokus na aktivnom razvoju rukovođenja. Početkom ove godine, GLT će poticati prepoznavanje i razvoj lidera na svim razinama Distrikta, te pružati vrijedne informacije, upute i motivacije. GLT struktura pruža globalnu platformu za razvoj vještina vodećih članova Lions organizacije i potiče regionalni trening za uspješnije djelovanje na lokalnom nivou. Za više informacija pogledajte www.lionsclubs.org (Member Center - Leadership Development).