Deseta noć mladog vina Lions kluba Šibenik – Martinje 2014.

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 8 studenog, 2014 - 08:37

 Lions klub Šibenik uz svesrdnu potporu ženskog Lions kluba Luce i ove godine organizira svoju najznačajniju godišnju akciju Noć mladog vina – Martinje 2014., koja će biti održana 14. studenog 2014. s početkom u 20 sati u bivšem hotelu Krka. U samom srcu Šibenika, u njegovoj staroj gradskoj jezgri, u nekoć blještavom Grand hotelu Krka starom više od jednog stoljeća, šibenski lionsi ponovno će ugostiti brojne vinare šibenskog kraja, goste i prijatelje i na taj način realizirati još jednu humanitarnu akciju. Bit će to deseto, jubilarno Martinje po kojem su, uostalom, šibenski lionsi prepoznati i kao jedna od najboljih i najomiljenijih udruga u Šibeniku. Cjelokupni prihod s ove humanitarne večeri namijenjen je beskućnicima Šibenika, točnije opremanju prostorija u kojem će oni pronaći svoj drugi dom. Time šibenski lionsi podupiru akciju Grada Šibenika da se ovoj posebno ugroženoj kategoriji građana u Šibeniku osiguraju primjereniji uvjeti za život.

Ovogodišnje Martinje u organizaciji Lions kluba Šibenik, uz to što se održava deseti put, značajno je i zbog toga što će okupljeni te večeri u bivšem hotelu Krka najvjerojatnije biti i posljednja generacija Šibenčana koja je u tom prostoru organizirala humanitarno-zabavnu večer. Bit će to svojevrsni oproštaj od ovog starog zdanja. Bivši hotel Krka, naime, trebao bi biti cjelovito rekonstruiran ili posve srušen jer se na tom mjestu planira podizanje nekog novog turističkog sadržaja. Deseto Martinje bit će i prigoda za druženje s jednim od osnivača Lions kluba Šibenik Ivanom Rudom koji se kandidira za Predsjednika Republike Hrvatske.

Šibenski lionsi, kao i svih godina do sada, za Martinje 2014. pripremili su bogatu paletu vina, obilje domaće spize i odličnu zabavu uz glazbu i ples do ranih jutarnju sati. Ako ste zainteresirani ili ako vas put vodi prema Šibeniku, javite nam se i bit ćete naši dragi gosti. Dođite na našu desetu Noć mladog vina – Martinje 2014. U Šibeniku.

Nikola Urukalo