Članovi LC Valpovo-Belišće uručili prijenosno računalo Martini Kaluđer

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 19 rujna, 2014 - 08:33

BELIŠĆE Prigodnom svečanošću u Udruzi Zvono, nakon provedene Humanitarne utrke, članovi Lions kluba Valpovo Belišće jučer su Martini Kaluđer predali prijenosno računalo.

Podsjetimo se, prošlog je četvrtka u Valpovu održana humanitarna utrka na kojoj su rekreativci i sportaši s Udrugom Zdravo trčanje iz Osijeka prikupili više od 600 kuna, a članovi Lions kluba donirali su ostatak novca potrebnog za kupovinu prijenosnog računala Martini Kaluđer.

Već u ponedjeljak cijeli je postupak završen na skromnoj svečanosti na kojoj je predsjednik LC Jozo Berečić sa suradnicima, prošlogodišnjim predsjednikom Sinišom Jelkić i Borisom Karša tajnikom kluba,predao prijenosno računalo  Martini koja nije krila zadovoljstvo, jer će joj računalo dobro doći u budućnosti kada će postati prvom stanarkom samostalne stambene zajednice osoba s posebnim potrebama.

Martina je uključena u program lokalnog volonterskog centra udruge „Zvono“ za inkluzivno volontiranje.Vješta je u tradicijskim zanatima tkanja i izrade ručnih radova.Zbog svoje bolesti,sve navedeno radi s jednom rukom,a kretanje je ograničeno na kretanje pomoću kolica za osobe s posebnim poteškoćama,.