Blagdanske akcije NCLC Kuna

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 7 siječnja, 2015 - 23:01

Već tradicionalno, uoči blagdana osječki Lionsi iz NCLC "Kuna" uvelike pomažu svojim sugrađanima u teškoj materijalnoj situaciji. Tako je bilo i ove godine.

Zahvaljujući velikom broju sponzora koji su se odazvali pozivu osječkih Lionsa iz kluba "Kuna", Božićni su blagdani uljepšani više od deset obitelji iz Osijeka i okolice. Osječkim su se Lionsima sponzorstvima u novcu ili svojim proizvodima pridružile tvrtke "Kaufland" Hrvatska, "Cesting", Hypo Alpe-Adria Bank" d.d., "Meggle" Hrvatska, "Kandit" d.d., OPG Gici, "Comptable" j.d.o.o., Dječji vrtić "Lane" i dječji vrtić "Stribor" uz brojne privatne donacije članova i prijatelja ovoga Lions kluba.

Tako su na adrese potrebitih sugrađana pristigli poklon-paketi s prehrambenim proizvodima i higijenskim potrepštinama koji će dostajati i za neko buduće vrijeme, a slatkišima, voću i igračkama posebno su se obradovali najmlađi.

Veliki broj dječjih igračaka prikupljen je u posebnoj akciji u organizaciji Lions kluba "Kuna" koja je provedena od početka prosinca u dva osječka vrtića. U okviru akcije pod nazivom "Djeca djeci" pozvani su mališani iz DV "Stribor" i DV "Lane" iz Osijeka da poklone po jednu svoju igračku, a veliki odziv mališana i njihovih roditelja razveselili su na kraju ove akcije djeca smještena sa svojim majkama u osječkoj Sigurnoj kući. Uz slatkiše i voće koje je donirao osječki "Kaufland", igračke-pokloni iz ručica najmlađih sugrađana su ovim mališanima uljepšale Božićne blagdane, a njihovim majkama malo olakšale svakodnevicu teškoga života.