“Baranja fest” - sudjelovanje LC Beli Manastir

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 5 srpnja, 2012 - 23:43

Dana 15.06.2012.g. LC Beli Manastir se uključio u manifestaciju “Baranja fest” - međunarodni vinski sajam, koji se održao u Kneževim Vinogradima. Sajam je organiziran od Turističke zajednice Baranje, Turističkre zajednice Kneževi Vinogradi i općine Kneževi Vinogradi uz potporu Ministarstva poljoprivrede i županije Osječko - baranjske.

Zajedno sa OPG Krušarovski, postavili smo zajednički štand i ukrasili ga obilježjima kluba, zastavom, grbom i raznim publikacijama, te vinima baranjskog vinogorja. Posjetiteljima su na kušanje nuđena kvalitetna baranjska vina i sa logom Lionsa.

Zajednički štand obišli su mnogi Baranjci i Slavonci, ugledni privrednici i političari (predsjednik općine Kn. Vinogradi, Predsjednik TZ Baranja, Župan Osječko baranjski - Vladimir Šišljagić, Ministar poljoprivrede Miroslav Jakovina  ali i gosti i učesnici iz Mađarske i Srbije.

Članovi LC Beli Manstir su iskoristili priliku i ugodno se družili s prijateljima Lionsa te propagirali ciljeve Lionizma. Večer je završila dodjelom diploma za nagrađena vina uz klapu “Maslina” iz Šibenika i “Šokačku Granu” iz Duboševici.

Dubravko Krušarovski, dipl.inž.građ,Predsjednik LC Beli Manastir