Adventska čarolija u Varaždinu – poziv NCLC Millenniuma

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 14 prosinca, 2014 - 22:20

Drage sestre i braćo,

želimo vas obavijestiti da će i ove godine New Century Lions Club "Varaždin Millennium" sudjelovati u sklopu programa „Advent u Varaždinu 2014.“ na manifestaciji Adventska čarolija, a koja se održava u vremenu od 30.11.-31.12.2014.godine.  

Ovogodišnjom humanitarnom adventskom akcijom vraćamo se korijenima naše lionske misije - pomoć slijepim i slabovidnim osobama. Već tradicionalno, posjetiteljima manifestacije nudit ćemo toplu okrjepu (čaj, kava, kuhano vino) te razne prigodne ručno rađene predmete, uz dobrovoljne priloge.  Prikupljena sredstva bit će namijenjene informatičkom opismenjavanju Božidara Levanića, dugogodišnjeg člana Udruge slijepih Varaždinske županije.

Pozivamo vas da posjetite Varaždin, koji je najljepši u ovo vrijeme blagdana, te svojim dobrovoljnim prilogom pripomognete u ostvarenju plemenitog cilja ove humanitarne akcije, te da se uz toplu okrjepu zajedno družimo i prepustimo čaroliji nadolazećih blagdana.  

Stoga, drage sestre i braćo, ukoliko vas put blagdanski duh ponese putem Varaždina, svakako nemojte zaboraviti posjetiti i našu kućicu. Naša kućica lijepe tirkizne boje, smještena je na Kapucinskom trgu u Varaždinu.
Obradovat ćemo se ukoliko ćete nam se i ove godine pridružiti ovoj hvale vrijednoj i plemenitoj akciji te vam se svima unaprijed zahvaljujemo i veselimo vašem društvu.

U prilogu vam dostavljamo cijeli poziv na događaj sa detaljnim informacijama.

Molim vas da ovaj mail proslijedite svojim članovima, kako bi se proširila obavijest o humanitarnom događaju a time i blagdanski duh i čarolija darivanja.

Dobro nam došli!

Mi služimo!

Karmenka Medenjak,

tajnica NCLC Varaždin Millennium