U Čakovcu održana sjednica i edukacija članica i članova Leo klubova regije Sjever

Predsjednica Leo Distrikta 126 Hrvatska, Marija Repalust, sazvala je, organizirala i održala sjednicu regije sjever subotu 25.11.2017. u Čakovcu.

Na druženju su prisustvovali članovi Leo kluba Varaždin, Leo kluba Tri kule i Leo kluba Zrinski Čakovec koji je bio i domaćin ovog druženja. U druženju su, pored predsjednice, aktivno sudjelovali i 1. dopredsjednik Leo Distrikta Bruno Boj i predsjednik Leo regije sjever Antonio Martinec, koji su u svojem obraćanju svi naglasili da je međusobno druženje leića i razmjena iskustva krucijalna u osnaživanju Leo distrikta.

Na sjednici regije Leo klub Zrinski Čakovec je nakon njihovog višemjesečnog volontiranja i sudjelovanja u radu kluba službeno primio i šest novih članova.

Sjednici i edukaciji aktivno je sudjelovala i predsjednica Lions kluba Zrinski Čakovec, Miljenka Toplek.

Nakon sastanaka priključili su se PDG Dražen Melčić GMT Koordinator, GLT Mirjana Čusek-Slunjski i Filip Stipančić, koordinator za Leo distrikt koji su održali su dogovorene edukacije, vježbe i konzultacije na teme kako održati zanimljiv sastanak kluba, kako realizirati humanitarne akcije, ali i općenito o mogućnostima i načinima razvoja članstva i edukacija u Leo Distriktu.

Neformalni dio druženja nastavljen je u Coolturnjak gdje nas je dočekala izvrsna hrana Benjamin Catering Ivanovec, a nakon domjenka su prisutni odigrali i pub quiz u kojem su provjerili svoje znanje o Lions Clubs International i općoj kulturi. Zahvaljujemo se Knjižnica "Nikola Zrinski" Čakovec što su nam omogućili da se edukacija odvija u njihovim prostorijama, Coolturnjaku što su nas ugosili u svom kafiću i Benjamin Cateringu na prefinoj hrani.

Galerija: