Lions Club Opatija Vas poziva na “Bečki tjedan“ i „Bečki bal“!

Datum: 
20. Rujan 2019 - 21. Rujan 2019
Mjesto: 
Opatija
Kontakt osoba: 
Snježana Čačić
BOOK THE DATE! Rezervirajte datume 20. i 21. rujna 2019! Hotel “Kvarner” Opatija
 
Lions Club Opatija Vas poziva na “Bečki tjedan“ i „Bečki bal“!
 
Tradicionalni “Bečki tjedan” će i ove godine obogatiti opatijski rujan, a Lions Klub Opatija aktivno sudjeluje u njegovoj organizaciji. Vrhunac tjedna je svakako njegov kraj kada će se održati i najveće Lions manifestacije.
U petak 20. rujna 2019 s početkom u 19. sati u hotelu “Kvarner” održat će se modna revija boutique-a s područja Opatije, Rijeke i Liburnije uz gostovanje jedne poznate hrvatske kreatorice svjetskog glasa. Modnoj reviji prethodit će degustacija vina, a sama modna revije biti će popraćena bogatom tombolom, te pjevačkim programom.
U subotu 21. rujna. 2019, uvijek u Kristalnoj dvorani Hotela “Kvarenr” održat će se gala Bečki bal na kojem će taktove valcera, polki, mazurki i drugih plesnih nota izvoditi muzičari iz Beča, a bal će predvoditi i bečki plesači i plesačice. 
Dok je ulaz na modnu reviju besplatan, ulaznica za Bečki bal stoji 400,00 (četiri stotine) Kuna u što je uključena i večera.
Kako je broj sudionika na Balu ograničen neophodno je čim prije rezervirati mjesta te uplatiti ulaznice.
Sav prihod od obje manifestacije ići će, kao i uvijek, u dobrotvorne, humanitarne , svrhe.
Za vise informacija i rezervaciju karata, odnosno uplate, javite se Tajnici LC Opatija, Hermini Božanić (hermina.bozanic@ri.t-com.hr , mobitel; +385 98 9134401 ) ili  Predsjednici Snježani Čačić (snjezana.cacic1@gmail.com , mobitel  +385 98 258715)
Požurite jer je dosta karata već prodano.
 
SLUZIMO
Srcem lionsa!
 
 
 
DodatakVeličina
Becki bal najava 2019.jpg89.16 KB