Sastanak regije Sjever i svečano primanje sedam novih članova

Četrdeset pet lionsa  na zajedničkom sastanku i druženju

Sinoć je u hotelu Sheraton uz nazočnost guvernera Šarića i 45 lionsa  održan 4. sastanak regije Sjever, prezentacija o  Lionismu  i svečano primanje 7 novih članova.

Radni  sastanak vodila je predjednica   Regije  Sjever Vesna Boinović -Grubić a sastanku  je nazočio Guverner Goran Šarić,  PDG Ivica Jakić, predsjednica LC Zrinjevac Andrea Krelja Tovarac i predstavnici  Lions klubova Agram, Grič, Kontesa Nera i  Zagreb,  predsjednica  novo osnovanog kluba Lenuci  Alis Marić,

te  kao gost iz Regije Zapad,  predstavnik kluba Lovran.

Konstatirano je da se obveze klubova uredno izvršavaju te da se  klubovi  razvijaju  i održavaju klupsku suradnju  podržavanjem međusobnih akcija i klupskih druženja. Posebno je naglašen zajednički  doprinos koijim su klubovi Regije osigurali autobus za odlazak štićenika doma na Tuškancu na Specijalnu Olimpijadu.

Lionsu su tako pomogli uključivanju potrebitih  a  oni  su nas iznenadili sa 13 olimpijskih medalja.  

U slijedećem razdoblju najavljene su  mnogobrojne klupske akcije kao i zajedničke akcije klubova: Bratimljenje LC Grič i Trieste Europa, Svečana proslava 5-te obljetnice  LC Kontesa Nera za 24.4.2017., u svibnju druzenje u gostima kod  LC Karlovac, obilježavanje izlaska Lions marke povodom 100-te obljetnice Lionsa u svijetu predviđene na  dan 07.06.2017.

Radni  dio nastavjen je prezentacijom predsjednice novog kluba Lenuci, Alis Marić o budućem djelovanju kluba, a prezentaciju o povijesti Lionisma održao je Guverner Goran Šarić. 

Posebno ozračje ovom  druženju  dalo je svečano primanje  sedam  novih članova Lionsa -  LC Agramu pridružio se  Predrag Samardzija, LC Grič se povečao za tri članice:  Renatu Rapić, Anu Tikvica, Jasnu Habek,   kao i   LC Zrinjevac  kojem su se pridruzile  Irena Herceg Grbavac, Jana Žiljak Vujić  i Draženka Lončarić.  

Lionsi Hrvatske su se osim za  sedam novih članova  povećali i za novi klub Lenuci, čiji  Charter Night je dogovoren za 18.5.2017. u hotelu Westin u Zagrebu.

We serve

Vaša Regija Sjever

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerija: