Na brodu Sv.Mauro u porečkom akvatoriju obavljena primopredaja dužnosti u Regiji Zapad i Charter night Leo kluba Pula

Na brodu Sv.Mauro u porečkom akvatoriju obavljena primopredaja dužnosti u Regiji Zapad i Charter night Leo kluba Pula

 U nedjelju 09.07.2017 g. na brodu Sv.Mauro našeg istaknutog člana Borisa Jugovca iz porečkog kluba okupilo se preko 70 lionsa sa područja Rijeke, Opatije,Pule,Poreča,Novigrada i Umaga te posebnih gostiju iz Zagreba, Našica, Makedonije -Bitola i Italy Mantova.

Posebno zadovoljstvo i čast nam je ukazao i Guverner Distrikta 126 Mladen Kajganić svojim prisustvom kao i Vesna Boinović-Grubić  koordinatorica za GST Distrikta i Antonela Malis članica Zrinjevki i istaknuta operna pjevačica.

Na brodu je održana primopredaja dužnosti predsjednika klubova Pule,Poreča i Novigrada kao i dužnosti RC i ZC u našoj regiji te dodjela priznanja za dugogodišnji rad članovima Lionsa, a guverner je posebno prenio svoja iskustva iz Chicaga sa proslave 100 obljetnice Lionizma u svijetu, konvencije Lionsa i svečane parade ulicama Chicaga, zatim je dodijelio svoje zastavice predsjednicima klubova i pozvao nas u duhu svog slogana da budemo anđeli lionizma.

Nakon toga je obavljena i ceremonija charteriranja novog Leo kluba Pula. Naši novi mladi članovi su položili prisegu. Guverner je članovima Leo kluba dodijelio značke Leo organizacije i charter povelju predsjednici kluba.

Nakon protokolarnog dijela plovidbom smo stigli do Lima i piratske pećine gdje nam je poslužena na brodu večera , a u povratku smo imali sreću sresti i delfine koji se sada često vide oko Poreča.

Na brodu je bilo i pjesme i plesa i svi su rekli da dogodine ponovo dolaze. Još jedno prelijepo druženje Lionsa.

Galerija: