LC Pula poziva na Jogging & yoging, Hidrobaza,

LC Pula poziva na Jogging & yoging, Hidrobaza, 21. lipnja, 20 sati

Lions Club Pula (https://www.facebook.com/Leo-Club-Pula-339874946385856/) prvi put organizira humanitarnu akciju Jogging & yoging s ciljem prikupljanja fonda za stipendiranje izvrsnih studenata Sveučilišta u Puli slabijeg imovnog stanja. To je samo jedna u nizu aktivnosti kojima se Lions Club Pula pridružuje obilježavanju 100 godina o osnivanja prvoga Lions Cluba u Chicagu 1917. godine.

Suorganizatori Jogging & yoging su Udruga kineziologa Pule, Društvo sportske rekreacije „Maraton – Uljanik“ i Centar cjelovitog zdravlja „Valovi“.

Jogging & yoging poziva sve ljude dobra srca i društveno odgovorne da si priušte večer zdravlja, rekreacije, druženja i humanosti, daruju sebe i sebi, te dočekaju zalazak sunca najdužega dana u godini, 21. lipnja.

Sudjelovati mogu svi, bez obzira na dob, spol, razinu sportske ili rekreativne spremnosti. Staza nije zahtjevna, start i cilj je na Hidrobazi, a trči se (ili šeće) obalnom šetnicom do mosta u Valbandonu i natrag. Budući da se, znaju to i sportaši i rekreativci, nakon svake utrke potrebno dobro istegnuti, slijedi joga pod stručnim vodstvom joga majstora. I na kraju, naravno, party! Ali opet drugačiji od drugih, nudit će se zdravi, 100% prirodni biljni napitci. Večer za detoksikaciju i pamćenje! Na Facebook stranici Leo  Club Pula Croatia